Η EVYP συμμετείχε και υποστήριξε το 3ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

Η EVYP συμμετείχε και υποστήριξε το 3ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

Η ΕΒΥΠ – Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεϊνης συμμετείχε και υποστήριξε το 3ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας, το οποίο διοργάνωσε το Ελληνο-Αµερικανικό Εµπορικό Επιµελητήριο σε συνεργασία µε την Επιτροπή Αγροτεχνολογίας και την Αµερικανική Γεωργική Σχολή και διεξήχθη στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014. Θέμα του: ‘Ελληνική Γεωργία 2014-2020: Αγροτική Παραγωγή – Μεταποίηση – Αγορές’.

Το συνέδριο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ανάμεσα στις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες του συνεδρίου ανήκε και η ομιλία της κας Αίνης Μιχαηλίδου, Εκτελεστικής Αντιπροέδρου της εταιρίας, η οποία αφορούσε τη Νιτρορύπανση, θέμα μείζονος σημασίας για τον Αγροτικό Κλάδο. Στα πλαίσια της  ομιλίας της, η κυρία Μιχαηλίδου αναφέρθηκε και στο προϊόν της εταιρίας «Amino-16®», ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο παρασκευάζεται με τεχνολογία αιχμής και είναι οργανικό μίγμα 16 L αμινοξέων αποκλειστικά φυτικής προέλευσης, κατάλληλο και για χρήση στη βιολογική γεωργία και κατοχυρωμένο με Ευρωπαϊκή Πατέντα (2/10/2013). Το «Amino-16®» σέβεται το περιβάλλον, δεν αφήνει κατάλοιπα σ’ αυτό και μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της Νιτρορύπανσης, αντικαθιστώντας σκευάσματα που βλάπτουν και το περιβάλλον και την υγεία μας.

Ο παραγωγός κος Θωμάς Κυριακόπουλος, μίλησε για τις ευεργετικές επιδράσεις του Amino 16 ® σε όλες τις καλλιέργειές του (καπνά, ακτινίδια και ροδάκινα).

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κος Γεώργιος Καρασμάνης τίμησε το συνέδριο με την παρουσία του.

 height=espa

Μετάβαση στο περιεχόμενο