Οι άνθρωποι μας

image
image
Οι άνθρωποι μας

Η ομάδα μας στην κορυφή.

Στην EVYP Crop Biostimulation Technologies πιστεύουμε ότι η επιτυχία είναι πάντα καρπός της ανθρώπινης προσπάθειας και ακόμη σημαντικότερα της ομαδικής εργασίας. Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας, από το κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό, τους χημικούς και τους γεωπόνους, μέχρι τους διοικητικούς υπαλλήλους και το εργατικό δυναμικό. Η EVYP αποκτά ψυχή μέσα από μια δεμένη ομάδα ανθρώπων που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.

Ειδικά καταρτισμένοι τεχνικοί, χημικοί και γεωπόνοι επιβλέπουν την παραγωγική διαδικασία σε όλα τα στάδια. Επίσης, γεωπόνοι με πολυετή πείρα πωλήσεων σχεδιάζουν και εκτελούν την εμπορική στρατηγική της εταιρίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, φέρνοντας οργανική ανάπτυξη μέσα από την εμβάθυνση και την επέκταση του δικτύου συνεργατών μας.

Η ομάδα R&D δεν σταματά να διερευνά και να πειραματίζεται με στόχο την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Οι συνεργασίες με πανεπιστημιακά και ερευνητικά ιδρύματα, η στενή παρακολούθηση των νέων τάσεων, η συμμετοχή σε κλαδικά συνέδρια και εκθέσεις ενδυναμώνουν ακόμη περισσότερο τη δυναμική της ομάδας.

Το εργατικό προσωπικό της EVYP είναι εκπαιδευμένο στην παραγωγή των ειδικών μας προϊόντων, ενώ η οικονομική διαχείριση, η γραμματειακή υποστήριξη και τα εσωτερικά συστήματα ενοποιημένων διαδικασιών φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας. Τέλος, η Διοίκηση, σε ρόλο εμπνευστή και καθοδηγητή, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη κάθε εργαζόμενου.

 height=espa

Μετάβαση στο περιεχόμενο