Ισόρροπη Ανάπτυξη

image
image
Ισόρροπη ανάπτυξη

Η πολιτική μας.

Ως κορυφαίος παραγωγός και προμηθευτής βιοδιεγερτών υψηλής ποιότητας, κατέχουμε ισχυρή παρουσία στην εγχώρια αγορά. Το μερίδιο μας σήμερα στους βιοδιεγέρτες αμινοξέων είναι 25%. Είμαστε ο «leader» με 1 στους 4 παραγωγούς να επιλέγει τη σειρά προϊόντων Amino16. Τα προϊόντα μας έχουν ισχυρή ονομαστική ζήτηση από τους παραγωγούς και είναι διαθέσιμα σε πολύ μεγάλο αριθμό γεωπονικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Αντίστοιχα, η εξαγωγική μας δραστηριότητα εκτείνεται σε αρκετές γεωγραφικές περιοχές με έμφαση ωστόσο στη Νότια και Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Αυτή τη στιγμή έχουμε δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 15 χώρες και συνεχώς ανοίγουμε νέες αγορές. Οι εξαγωγές μας ξεπερνούν το 50% των συνολικών μας πωλήσεων. Η εξωστρέφεια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου λειτουργίας μας και της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας.

Στην EVYP πιστεύουμε στην ανάπτυξη μακροχρόνιων στρατηγικών συνεργασιών με τους πελάτες μας. Είμαστε υπερήφανοι για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε αλλά και για την ικανότητά που διαθέτουμε να προσαρμοζόμαστε στις ιδιαίτερες ανάγκες των συνεργατών μας. Η έμπειρη ομάδα μας εργάζεται στενά μαζί τους για να κατανοήσει τις ξεχωριστές απαιτήσεις της κάθε αγοράς και να προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα γεωργικών εφαρμογών, από τις καλλιέργειες μεγάλης κλίμακας και κηπευτικών έως τις δεντροκαλλιέργειες και τα αρωματικά φυτά. Με έμφαση στη βιωσιμότητα και τις ορθές καλλιεργητικές πρακτικές, τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει διεθνή αναγνώριση για την αποτελεσματικότητά τους στην ενίσχυση της υγείας και ανάπτυξης των φυτών και στη βελτίωση της απόδοσης των καλλιεργειών.
Συνεργαστείτε μαζί μας

Στείλτε μας μήνυμα

     height=espa

    Μετάβαση στο περιεχόμενο