ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΕΣ
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΙΝΟΞΕΑ

ΕΒΥΠ Ε.Ε.: Βιοενεργοποιητές φυτών, αμινοξέα, βοηθητικά θρέψης-ανάπτυξης φυτών, λιπάσματα, οργανικά λιπάσματα, εντομοελκυστικά

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΒΥΠ Ε.Ε.: Βιοενεργοποιητές φυτών, αμινοξέα, βοηθητικά θρέψης-ανάπτυξης φυτών, λιπάσματα, οργανικά λιπάσματα, εντομοελκυστικά

Η ΕΒΥΠ E.E., θυγατρική εταιρεία της ΕΒΙΕ Α. Μιχαηλίδης ΑΕ, είναι μια από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη και η μοναδική στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην παραγωγή υδρολυμένων πρωτεϊνών και αμινοξέων, αποκλειστικά φυτικής προέλευσης, για χρήσεις στη γεωργία.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Amino 16

H Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεΐνης – ΕΒΥΠ Ε.Ε., σε συνεργασία με επιστημονικές ομάδες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δημιούργησε το νέο καινοτόμο προϊόν Amino 16, ένα οργανικό λίπασμα αμινοξέων, που δρα ως βιοενεργοποιητής και βοηθητικό θρέψης & ανάπτυξης των φυτών.
Το Amino 16 προέρχεται από την υδρόλυση/εκχύλιση αποκλειστικά μη γενετικά τροποποιημένων φυτικών πρώτων υλών, πλούσιων σε πρωτεΐνες, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για χρήση τόσο στη συμβατική, όσο και στη βιολογική γεωργία.

 

Θρέψις

«Θρέψις” υγρά λιπάσματα/ ιχνοστοιχεία/ βιο-ενεργοποιητές. Τα υγρά λιπάσματα αποτελούν σήμερα τον πλέον εξελιγμένο τρόπο λίπανσης.
Τα υγρά λιπάσματα “Θρέψις” είναι καινοτόμα σκευάσματα, τα οποία παράγονται από πολύ υψηλής ποιότητας Α” ύλες, σε διάφορους τύπους, ικανοποιώντας τις λιπαντικές ανάγκες όλων των καλλιεργειών, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αποδοτικότητα για τον παραγωγό.
Συνδυάζονται ιδανικά με το Amino 16.

 

 

Dacus Bait 100

Το Dacus Bait 100 είναι εντομοελκυστικό για την αντιμετώπιση του δάκου της ελιάς (Bactrocera Oleae), της μύγας της Μεσογείου (Ceratitis Capitata) που συνήθως συναντάται στα εσπεριδοειδή και της ραγολέτιδας της κερασιάς (Rhagoletis Cerasi) (Αριθμός Αδείας: 9075). Το Dacus Bait 100 είναι αποτέλεσμα πολλών ετών συνεχούς έρευνας και πειραματισμού από την ομάδα R&D της εταιρείας. Προϊόν φυτικής προέλευσης, μη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον. Είναι απολύτως ακίνδυνο για τα δέντρα, τα φυτά, καθώς και για τους ανθρώπους, τα ζώα και τα ωφέλιμα έντομα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Η ομάδα R&D της Ελληνικής Βιομηχανίας Υδρολυμένης Πρωτεΐνης σε συνεργασία με Ελληνικά Πανεπιστήμια πραγματοποιεί έρευνες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων.