Η μονάδα παραγωγής μας

Έδρα

Οι εγκαταστάσεις
μας

Η μονάδα παραγωγής μας είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητο οικόπεδο στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης στη Σίνδο.
Η σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη μονάδα μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο R&D και ποιοτικού ελέγχου
Γραμμές παραγωγής
Μονάδα παστερίωσης
Γραμμές εμφιάλωσης/ συσκευασίας
Σύστημα Ιχνηλασιμότητας
Ποιοτικό έλεγχο
Χώρους αποθήκευσης πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας και έτοιμων προϊόντων.

image
image
Διασφάλιση ποιότητας

Άριστοι στην πράξη.

Στην EVYP Crop Biostimulation Technologies η ποιότητα αποτελεί όρο αδιαπραγμάτευτο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για αληθινά φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ΕΝ ISO 9001 και Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά EN ISO 14001 πιστοποιημένα από την TÜV NORD.

Στο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου, ένα αληθινό φυτώριο αγροτικής καινοτομίας, εξασφαλίζεται ο συνεχής έλεγχος των εισερχομένων πρώτων υλών και τελικών προϊόντων. Στο τμήμα R&D, την καρδιά της εταιρίας, αναπτύσσονται νέες τεχνολογίες βασισμένες σε καινοτόμες επιστημονικές έρευνες στον τομέα της υγείας και θρέψης των φυτών, με απώτερο σκοπό την υψηλή απόδοση και την προστασία του περιβάλλοντος. Επενδύουμε στην έρευνα, για να διευρύνουμε διαρκώς τη γκάμα των εξειδικευμένων προϊόντων μας.

Για να είμαστε βέβαιοι για την ποιότητα των προϊόντων μας όλες οι α’ και β’ ύλες συνοδεύονται από πιστοποιητικά τήρησης προδιαγραφών. Οι α’ ύλες ελέγχονται σχολαστικά προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τις πληρούν καθώς από τη δική τους ποιότητα εξαρτάται και η ποιότητα των τελικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας, βιοδιεγέρτες, ελκυστικά εντόμων, υγρά και υδροδιαλυτά λιπάσματα υποβάλλονται σε διαρκείς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής και συσκευασίας ώστε να εξασφαλίζεται σταθερά η υψηλή τους ποιότητα. Οι χημικές αναλύσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις επίσημες μεθόδους του AOAC American Organization of Analytical Chemistry και του Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου.

Πως δουλεύουμε

Παραγωγική διαδικασία

Για την παραγωγή βιοδιεγερτών, εντομοελκυστικών και λιπασμάτων, διαθέτουμε πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές συσκευασίας, που ενσωματώνουν όλη την παραγωγική διαδικασία. Χάρη στα ολοκληρωμένα εργαλεία διαχείρισης διασφαλίζεται η πλήρης ιχνηλασιμότητα και ο έλεγχος των προϊόντων.

Πιστοποιήσεις.

 height=espa

Μετάβαση στο περιεχόμενο