ΤΟ “Amino 16” της EVYP σε δύο μελέτες στο 28ο Συνέδριο της ΕΕΕΟ

ΤΟ “Amino 16” της EVYP σε δύο μελέτες στο 28ο Συνέδριο της ΕΕΕΟ

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της χρήσης του ΑΜΙΝΟ 16, αύξηση παραγωγής των ελαιόδεντρων κατά 10,4% και συνολικής παραγωγής ελαιόλαδου κατά 18% παρουσίασε στην συνεδρία Δενδροκομία ο κύριος Ψαρράς PhD του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου Χανίων. Τίτλος έρευνας “Μελέτη της εφαρμογής σκευάσματος αμινοξέων (ΑΜΙΝΟ-16®) στην ανθοφορία, καρποφορία και παραγωγή της ελιάς (cv. ‘Κορωνέικη’)”.

Η ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση της χρήσης του ΑΜΙΝΟ 16 στα Ποιοτικά Χαρακτηριστικά του αιθέριου ελαίου της Μέντας και του Δυόσμου, παρουσιάστηκε στην συνεδρία Λαχανοκομία από την κυρία Ακτσόγλου βάσει μεταπτυχιακής διατριβής της «Η επίδραση της προσθήκης διαλύματος αμινοξέων (ΑΜΙΝΟ-16®) στο θρεπτικό διάλυμα υδροπονικής καλλιέργειας μέντας (Mentha × piperita Sm.) και δυόσμου (Mentha spicata L.)”.

Η Ε.Β.Υ.Π. Ε.Ε. επίσημος χορηγός του Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη χαιρετίζει την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του την οποία επικύρωσε η μεγάλη προσέλευση επιστημονικού κόσμου και επαγγελματιών του κλάδου.

 height=espa

Μετάβαση στο περιεχόμενο