Δοκιμή μεγάλης κλίμακας για την αξιολόγηση της επίδρασης του Amino 16 στη βελτίωση της ποιότητας και την απόδοση στα μήλα

Δοκιμή μεγάλης κλίμακας για την αξιολόγηση της επίδρασης του Amino 16 στη βελτίωση της ποιότητας και την απόδοση στα μήλα

Εντυπωσιακά νέα για τους παραγωγούς που ασχολούνται με την καλλιέργεια μήλων σύμφωνα με τη μελέτη «Δοκιμή μεγάλης κλίμακας για την αξιολόγηση της επίδρασης του Amino 16 στη βελτίωση της ποιότητας και την απόδοση στα μήλα», που πραγματοποιήθηκε από την Anadiag Hellas στην περιοχή των Πύργων Κοζάνης.

Εκτός από τη μεγαλύτερη συνολικά παραγωγή, η εφαρμογή του σκευάσματος Amino 16 βελτίωσε σημαντικά το χρώμα και τα υπόλοιπα ποιοτικά χαρακτηριστικά των καρπών, πάντα με χαμηλό κόστος και οικονομικά οφέλη για τον παραγωγό.

Περισσότερα για τη μελέτη και για τα αποτελέσματά της θα βρείτε εδώ: ΜΕΛΕΤΕΣ

 height=espa

Μετάβαση στο περιεχόμενο