ΜΕΤΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΜΕ ΑΜΙΝΟ16®

ΜΕΤΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΜΕ ΑΜΙΝΟ16®

Η ΕΒΥΠ, η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που παράγει βιοδιεγέρτες, πρωτοπορώντας πάντα, προτείνει μια νέα, για τα δεδομένα της Ελληνικής γεωργίας, λιπαντική τακτική, αυτή των διαφυλλικών μετασυλλεκτικών εφαρμογών. Στόχος είναι η ανακούφιση των καλλιεργειών από την καταπόνηση της παραγωγής αλλά και  η αποθησαύριση βασικών συστατικών για αντοχή στις αντίξοες χειμερινές συνθήκες και η απροβλημάτιστη έναρξη της νέας χρονιάς την άνοιξη.

Τα σημαντικότερα προς αποθήκευση ιχνοστοιχεία είναι το Βόριο, ο Ψευδάργυρος, το Μαγνήσιο και το Ασβέστιο. Απαραίτητη προϋπόθεση για τις εφαρμογές αυτές, είναι η ύπαρξη υγιούς φυλλώματος, άρα κατάλληλη χρονική στιγμή εφαρμογής είναι λίγο πριν τον μεταχρωματισμό που σηματοδοτεί την έναρξη της πτώσης των φύλλων. Είναι ιδιαίτερα  σημαντικό  τα ιχνοστοιχεία αυτά να απορροφηθούν το ταχύτερο δυνατό οπότε και κρίνεται απαραίτητο να συνδυαστούν με το Amino16®, τον  κορυφαίο βιοδιεγέρτη φυτικής προέλευσης από την ΕΒΥΠ, ένα σκεύασμα φορέα, που βοηθάει  στην ταχύτατη απορρόφηση και  συνεισφέρει στην εκμετάλλευση  των πολύτιμων αμινοξέων που  παίζουν σημαντικό ρόλο στην αντοχή στο ψύχος και στο ιδανικό ξεκίνημα της νέας βλάστησης.

Ετοιμάστε λοιπόν τα δέντρα σας για την επόμενη περίοδο.

Προτείνεται η χρήση του Amino16® με Βόριο και Ψευδάργυρο με δόση τα 5 λίτρα ανά 1000 λίτρα νερό μόνο του ή σε συνδυασμό με 2 λίτρα  Θρέψις CalMag, του εξαιρετικού Ασβεστιομαγνησίου της ΕΒΥΠ, ώστε τα δέντρα σας να περάσουν ανώδυνα τον χειμώνα και να έχουν την απαραίτητη όρεξη για μεγάλες παραγωγές την άνοιξη.

Αν είστε βιολογικός καλλιεργητής είναι ακόμα πιο απαραίτητο να ψεκάσετε τα δέντρα σας μετασυλλεκτικά με Amino16®, το οποίο είναι φυτικής προέλευσης, κατάλληλο για όλες τις βιολογικές καλλιέργειες.

Όταν σκέφτεστε βιοδιεγέρτες μετασυλλεκτικά, σκεφτείτε μόνο Amino16® και ΕΒΥΠ.

 height=espa

Μετάβαση στο περιεχόμενο